Inhoud van de programma’s

Wij stemmen de inhoud van de programma’s af op het functie-niveau van de deelnemer waarbij wij onderscheid maken tussen operationeel niveau, midden- en hoger management.

Management niveaus

Operationeel niveau – uitvoerend

Op dit niveau zijn de programma’s vooral gericht op het creëren van een veilige, vertrouwde leeromgeving waarbinnen de werknemers openlijk naar voren kunnen treden met ideeën en kennis en zich vrij voelen resultaten te delen

Midden-management – plannen en beheersen

Voor dit niveau ligt de nadruk op het begrijpen van Supply Chain verbeterprocessen. Om betrokkenheid te vergroten is het essentieel om te weten hoe planning en beheersing bijdragen aan klanttevredenheid tegen de laagste kosten. De ervaren trainers van [academy] bewerken diepgaand begrip met workshops, spel-situaties en business vases.

Top-management – de beslissers

Hier gaat het om het bewustzijn van de rol die Supply Chain Management speelt in de resultaten van de onderneming. Voor deze programma’s maken wij gebruik van ons kwaliteitsnetwerk van bedrijven, hogescholen en universiteiten om de beste sprekers te kunnen aanbieden.  Zij spreken de deelnemers direct aan op hun betrokkenheid en toewijding bij het verbeteren van de Supply Chain.

Leermiddelen en werkvormen

Afhankelijk van de doelstellingen zetten wij diverse werkvormen van leren-door-te-doen in. Zoals:

Workshops

Workshops bewerkstelligen een diepgaand inzicht. Specifieke workshops worden ontwikkeld om toegepast te worden op de uitdagingen waar uw bedrijf voor staat. Deelnemers werken aan business cases die aansluiten op hun eigen werkterrein, waarbij zij een actieplan maken en uitvoeren om verbeteringen te realiseren.

Spel

Een reeks spelvormen, geleid door een Supply Chain guru, maakt invoelbaar hoe Supply Chain Management kan bijdragen aan persoonlijke groei, procesresultaat en winst.

training-sessies

Binnen deze sessies wordt gewerkt aan het verhogen van kennis en verbeteren van vaardigheden. Uit onze uitgebreide bibliotheek wordt per deelnemer een selectie gemaakt aan leermodules die nodig zijn om diens kennis op peil te brengen.

Geïnteresseerd in één van onze trainingprogramma’s? Lees meer over de specifieke pakketten en koop ze direct online via onze webshop