Overzicht van onze diensten

Apics Flexjobs biedt werkgevers het volledige spectrum aan diensten op het gebied van mensen en personeel.

de totaaloplossing

Wilt u zich liever alleen nog bezighouden met ondernemen en de zorgen over personeel en hun opleiding geheel uitbesteden? Apics Flexjobs maakt het u makkelijk.

uitzenden

Organisaties zijn constant in beweging. Om te voldoen aan de fluctuerende marktvraag is het van belang om als organisatie snel in omvang te kunnen groeien of krimpen. Een andere invulling van contractvormen en arbeidrelaties is hiervoor noodzakelijk. Apics Flexjobs heeft een vaste interne basis van werkkrachten en kan uw personeelstekort direct oplossen. En als u een structurele oplossing zoekt voor het opvangen van de fluctuaties, is Apics Flexjobs uw vertrouwde partner.

trainen en opleiden

Apics NL heeft opleidingen en trainingen voor ieder niveau in uw organisatie. Apics Flexjobs heeft eigen faciliteiten en trainers om onze uitzendkrachten op hun taken voor te bereiden voor zij worden ingezet en biedt o.m. taalcursussen en een opleiding tot heftruckchauffeur. Daarnaast is er de Apics Academy waarmee we het kennisniveau van uw organisatie blijvend verhogen.

werving & selectie

Kwalitatief geschikt en betrouwbaar personeel vinden voor uw organisatie is een tijdrovend proces. Een goed werving en selectieproces is strategisch belangrijk om concurrerend te blijven. Het onderscheid wordt gemaakt door goed en betrouwbaar personeel en dit heeft een directe impact op uw bedrijfsresultaat. Wij verzorgen graag voor u de werving & selectie! Apics Flexjobs selecteert voor u de beste kandidaten. Onze interne personeelsbasis biedt al een breed spectrum aan gemotiveerde krachten. Daarnaast stelt het professionele netwerk van Apics NL ons in staat efficiënt kandidaten voor u te vinden en te binden.

detacheren

Niets is complexer dan een groeiende organisatie. Welk werk moet worden uitbesteed en wat is het juiste moment om mensen in vast dienstverband te nemen? Wij bieden u een op maat gemaakte tussenoplossing. Wanneer u voor een langere periode personeel nodig heeft, maar een vaste baan nog niet kan garanderen, is detachering wat u zoekt. Zo heeft u het voordeel van vaste arbeidskrachten, met de vrijheid om de verbindtenis te beëindigen wanneer uw organisatie daarom vraagt.

payrolling

U weet uit ervaring dat personeelsadministratie veel kostbare tijd en aandacht vraagt. Wij begrijpen dat u uw tijd en aandacht liever aan uw klanten en medewerkers besteedt. Juist in deze tijd heeft u deze commerciële daadkracht nodig! Apics Flexjobs biedt daarom ook payrollen als dienst aan. Bij payrollen besteedt u de salarisadministratie uit en daarmee ook de juridische verantwoordelijkheid voor de sociale lasten. Hierdoor zullen uiteindelijk uw personeelskosten lager uitvallen. Wij beschikken over de specifiele kennis en expertise waar u op kunt vertrouwen.

gecertificeerd

Uiteraard zijn wij gecertificeerd (NEN 4400 en ISO 9001) en voldoen wij aan de kwaliteitsnormen van Stichting Normering Arbeid.

Al overtuigd? Of wilt u extra informatie neem dan direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.