Apics Flexjobs voor werkgevers

Zoek je werk? Ga dan direct naar de vacatures of lees meer over Apics Flexjobs voor werknemers

Apics Flexjobs is het uitzendbureau voor het opvangen van fluctuaties in uw behoefte aan logistiek- en productiepersoneel. 

Krimpen en groeien: continuïteit in flexibiliteit

Om te voldoen aan een fluctuerende marktvraag is het van belang om als organisatie snel in omvang te kunnen groeien of krimpen. Waar het gaat om werknemers loopt u daarbij al snel aan tegen de grenzen die de wet en uw sociale verantwoordelijkheden stellen.

Fluctuaties: houdt u voldoende personeel aan om op de markt te kunnen reageren, dan heeft u regelmatig teveel personeel (oranje). Houdt u minder mensen aan, dan ontstaat regelmatig personeelstekort (paars).

Met Apics Flexjobs laat u die problemen achter u. U bent verzekerd van de benodigde ervaren flexkrachten in tijden van groei, en u hoeft geen kosten te maken voor overtallig personeel tijdens krimp. Zo heeft u de zekerheid van continuïteit met behoud van flexibiliteit. Dit is waar ons uitzendbureau in gespecialiseerd is!

Duurzame relaties, bekende gezichten

Apics Flexjobs gaat graag duurzame relaties aan. Met de werkgevers voor wie wij werven natuurlijk, maar ook met de mensen die wij uitzenden. Wij gaan daar zo ver in dat we hen zelf in dienst nemen. Daarvoor hebben wij drie goede redenen:

  • we laten niet graag goede mensen vertrekken
  • we streven naar zekerheid voor zowel opdrachtgevers als personeel
  • we willen graag de opgedane ervaring en kennis van werknemers behouden

Daardoor kunnen wij u een vaste personeelsbasis bieden en ziet u ook bij een sterk wisselende behoefte steeds bekende gezichten van mensen die uw bedrijf en het werk kennen, die bewezen hebben te passen in uw organisatie. Een unieke werkwijze die u bij andere uitzendbureau’s niet zal vinden.

Strenge selectie

Voordat wij een kandidaat aan u voorstellen, hebben wij deze uitgebreid getest en gescreend. Onze screening bestaat uit onder meer een goed gesprek, waarin wij kijken naar de ambities, werklust en achtergrond van kandidaten. Vervolgens worden ze getraind, begeleid en praktijkgetoetst. Door deze strenge selectie krijgt u altijd flexkrachten die echt iets in hun mars hebben.

Payrolling bij Apics Flexjobs

Wilt u de zekerheid van uw eigen werknemers maar de flexibiliteit van een uitzendkracht? Apics Flexjobs biedt tegen een voordelig tarief payrolling aan waardoor u uw organisatie de ruimte geeft om uw personeel uit te proberen zonder dat u er als werkgever er risico over loopt.

Waarom Apics Flexjobs?

  • lagere kosten
  • betere concurrentiekracht
  • maatschappelijk verantwoord
  • minder druk op uw organisatie, minder stress
  • scherpe tariefstelling
  • Unieke werkwijze binnen de uitzendbranche

Al overtuigd? Of wilt u extra informatie neem dan direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.