De voordelen van Flexjobs

Apics Flexjobs realiseert kostenbesparingen en ontlast uw organisatie. We hebben een paar voordelen van Flexjobs voor u op een rijtje gezet:

Kostenbesparingen

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Apics Flexjobs heeft u nooit meer te veel mensen in dienst. En wanneer u meer mensen nodig heeft, kunt u direct beschikken over voldoende kundig en getraind personeel

Minder druk op de organisatie

Wij nemen (delen van) uw personeelsmanagement over. De zorg voor het aannemen en ontslaan ligt bij ons. U heeft daardoor precies zoveel mensen in dienst als nodig en bij verandering in de vraag is één telefoontje voldoende.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wilt u uw werknemers zekerheid bieden maar kunt u ze niet in vaste dienst nemen? Wilt u graag gebruik maken van lokale mensen? Wilt u goed zijn voor mens en planeet? De aanpak van Apics Flexjobs brengt dat allemaal binnen handbereik, zonder dat u daarvan hinder ondervindt in de bedrijfsvoering.

Wij zijn van mening dat ondernemen en maatschappelijke verantwoordelijkheid met elkaar zijn verbonden. Naast de vakinhoudelijke aspecten als arbowet, ergonomie en veiligheid, biedt Apics Flexjobs mensen met de juiste houding de kans om zich te ontwikkelen. Hierbij past Apics Flexjobs leeftijdsbewust personeelsbeleid toe, certificeert en leidt gemotiveerd personeel op tot waardevolle werknemers. Dit is goed voor de werknemers, uw bedrijf en onze maatschappij.

Continuïteit en flexibiliteit

Wilt u graag continuïteit in uw processen? Ziet u graag bekende gezichten op de werkvloer? Wilt u daarnaast ook direct kunnen reageren op fluctuaties in uw omzet en productie? Dat gaat doorgaans niet goed samen. Maar continuïteit in flexibiliteit is het motto van Apics Flexjobs, het is onze belofte.

Gecertificeerd

Apics Flexjobs is ISO 9001 gecertificeerd en heeft de NBBU / SNA accreditatie (NEN 4400-1)

Apics Flexjobs selecteert & leidt op

Bij Apics Flexjobs zijn we meer dan alleen flexibel. Door onze unieke selectieprocedure en opleidingstraject, leveren we logistiek- en productiepersoneel van kwaliteit. Dit bereiken wij door verder te gaan dan elk ander uitzendbureau.

Kandidaten die zich bij ons willen inschrijven, worden via een persoonlijke intake op hun persoonlijkheid, werklust en houding geselecteerd. Vervolgens worden ze begeleid en praktijkgetoetst.  Alleen de uitzendkrachten van kwaliteit komen bij ons in het bestand en worden uitgezonden naar de opdrachtgever.

Apics Flexjobs levert maatwerk

Naast onze succescriteria van kwaliteit & flexibiliteit zorgen wij ook altijd voor maatwerk & continuïteit. Wij zijn experts in het aanpassen van onze dienstverlening bij úw bedrijfsdoelstellingen en wensen. Zo kunt u er vanuit gaan dat er altijd het juiste personeel met de gevraagde kennis en op de afgesproken tijd, op uw locatie zullen verschijnen!

Apics Flexjobs werkt Local-4-local

Voor werkgevers zoeken wij werkkrachten die in de buurt wonen en leven. Voor onze uitzendkrachten zoeken wij een werkgever die dichtbij is. Omdat dat leuker is voor planeet, mens en portemonnee.

Ook onze eigen mensen werken in hun eigen regio. Zij hebben hun focus op de lokale markt en zijn daardoor extra betrokken en flexibel. Zij kunnen razendsnel inspringen op elke vraag op het gebied van personeel. Actief in de regio, ondersteund door de een ijzersterke organisatie.

Een frisse kijk op uitzenden

Apics Flexjobs is ontstaan uit de marktvraag naar meer flexibiliteit en kwaliteit. Op basis daarvan is een concept ontstaan dat voor zowel werknemers als werkgevers meer zekerheid en flexibiliteit biedt. Dat is onze frisse kijk op uitzenden.

Al overtuigd? Of wilt u extra informatie neem dan direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.