Onze aanpak

Apics Flexjobs gaat graag een duurzame relatie aan met u als werkgever en ook met de mensen die wij uitzenden. Duurzaamheid is bij ons geen loze kreet, het is voor ons een uitgangspunt. Continuïteit in flexibiliteit noemen wij dat: flexibel omdat u nergens aan vast zit en omdat wij de schommelingen in uw personeelsbehoefte opvangen, continuïteit omdat wij voorkomen dat uw bedrijfsvoering wordt gehinderd door een tekort of teveel aan personeel.

Onze aanpak

De mensen die wij uitzenden zijn zoveel mogelijk bij onszelf in dienst. Daardoor kunnen wij goede krachten zekerheid en continuïteit bieden en hen zo aan ons binden. Zo hebben wij een uitstekend personeelsbestand opgebouwd dat wij kunnen inzetten waar nodig. Wij kennen onze mensen, we weten waar ze goed in zijn en waar zij plezier in hebben en matchen hen met de bedrijven die bij hen passen. Zo krijgen werkgevers alleen mensen die vaardig en gemotiveerd zijn. Een goede match tussen uitzendkracht en werkgever onthouden wij, zodat we u steeds kunnen voorzien van bekende gezichten, mensen die uw bedrijf en het werk al kennen.

Personeelsovername

Wanneer u voor ons kiest als leverancier van werkkrachten, kunnen wij uw huidige personeel overnemen. Zij komen dan bij ons in dienst en gaan bij u aan de slag. En als ze even niet nodig zijn, laten wij hen elders werken. Onze adviseur vertelt u er graag meer over.

Duurzaam

Duurzaam is een begrip met vele betekenissen. Dit is wat wij er ons bij voorstellen:

  • lange termijn
  • makkelijk vol te houden
  • aanpassen aan de eisen van de tijd
  • keuzes van nu mogen keuzes straks niet in de weg staan
  • goed voor mens en planeet

Deze invulling van duurzaamheid is de leidraad bij alles wat wij doen.

Al overtuigd? Of wilt u extra informatie neem dan direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.