Apics Flexjobs voor werknemers

het uitzendbureau dat kansen biedt!

Schermafbeelding 2014-08-25 om 14.00.30

 Betere kansen, meer zekerheid

Bij Flexjobs heb je de beste kans om langdurig werk te hebben. Als wij tevreden over jou zijn, zorgen we ervoor dat je aan het werk blijft. Zo veel mogelijk bij de zelfde werkgever, maar als het even niet anders kan, zorgen we dat je bij een ander bedrijf aan de slag kunt. En wij regelen het allemaal voor jou.


Schermafbeelding 2014-08-25 om 15.14.58

Gespecialiseerd in logistiek en productie

Apics Flexjobs is hèt uitzendbureau voor functies in de logistiek en productie en de administratieve ondersteuning daarvan. Van metaalbewerker tot productie-supervisor en van heftruckchauffeur tot transportplanner.


HU_FNT_Nijenoord_005

Persoonlijk, direct en snel

Wanneer je je bij ons inschrijft, nemen we de tijd om je goed te leren kennen, zodat we precies weten wat je wilt. Dus geen oppervlakkig gesprekje met een intercedent en dan maar afwachten, maar een uitgebreide intake, waarna je vaak binnen enkele dagen al het werk doet waar jij van houdt.


reachtruck2

Werken als heftruck- of reachtruckchauffeur?

Wanneer je je certificaat al hebt, kun je bij ons altijd direct aan de slag bij een van onze aanprekende opdrachtgevers, zoals Heineken en KPN. Maar ook als je je diploma nog niet hebt, bieden we je interessante kansen. Want als wij denken dat jij er geschikt voor bent, leiden we je zelf op!


Schermafbeelding 2014-08-25 om 14.17.08

Taalproblemen? Problemy językowe? Wij geven je een cursus!

Wanneer je moeilijk aan de slag komt omdat je de Nederlandse of Engelse taal (nog) niet genoeg beheerst, is dat natuurlijk erg jammer. Daarom bieden wij taalcursussen aan geschikte en gemotiveerde kandidaten zodat er een wereld aan mogelijkheden voor je open gaat.


Schermafbeelding 2014-08-25 om 14.01.13

Ook voor 50+

Of je nou 25 of 55 bent, bij ons ben je welkom op iedere leeftijd. Veel werkgevers zoeken mensen met ervaring, mensen die alles al eens hebben meegemaakt. Bij Flexjobs gaat het er niet om wat je bent, maar wat je kunt.


001_RBIAdam-image-1233452

De beste CAO en arbeidsvoorwaarden

Flexjobs is aangesloten bij de NBBU, de Nederlandse Bond van Uitzendbureau’s. En wij hanteren de door de NBBU opgestelde CAO. Dat betekent voor jou dat je zeker weet dat je veilig, prettig en goed betaald werk krijgt.


sna-keurmerklogo1

Gecertificeerd voor NEN 4400

Wij voldoen aan de strenge normen van NEN-4400. Dat geeft je nog meer zekerheid.  Het betekent dat wij onze zaken administratief en financieel keurig hebben geregeld. Anders gezegd: Apics Flexjobs is een betrouwbare werkgever waar je als werknemer op kunt bouwen.


Apics Flexjobs in het kort

Wij zijn altijd op zoek naar flexibel productiepersoneel en gecertificeerde heftruck- en reachtruckchauffeurs. Daarnaast zoeken we management- en administratieve medewerkers.
We hebben verschillende opdrachtgevers en daardoor een groot aanbod van gevarieerde werkzaamheden. Schrijf je snel in en voor je het weet kun je aan de slag! Wil je op de hoogte blijven van Apics Flexjobs? Bezoek ons op Facebook of klik op de Facebook button .