Flexjobs ontvangt ISO-9001 certificaat

Jan-Douwe Noorduin, 29 juli 2014

Op 25 juli 2014 ontving Apics Flexjobs het ISO 9001 certificaat. Dat was voor ons geen verrassing, kwaliteitsmanagement heeft binnen Apics Flexjobs al sinds de oprichting de hoogste prioriteit. Toch zijn wij er natuurlijk gelukkig mee dat deze houding nu ook officieel is erkend.

De ISO 9001 norm stelt eisen aan het kwaliteitsbeleid van een organisatie met klanttevredenheid als doel. De certificering van een organisatie wordt uitgevoerd door een onafhankelijke instelling. Daarbij wordt gekeken of binnen de organisatie voldoende bewustzijn is van de eisen, of de processen en systemen zijn ingericht om aan de eisen te voldoen en of de prestatie-doelstellingen gerealiseerd worden.

Apics Flexjobs onderscheidt zich van andere uitzendorganisaties met een moderne visie op uitzenden waarmee wij voor onze opdrachtgevers kostenbesparingen realiseren en we hen ontlasten, waarbij wij tegelijk onze uitzendkrachten continuïteit en een veilige werkomgeving kunnen garanderen.

Wij wisten al dat we die beloftes waarmaken en we zijn er trots op dat de certificering daarvoor nu ook het bewijs geeft.