Over Apics NL

Apics NL is uw vertrouwde partner voor personeel, kennis, onderwijs en advies op het gebied van Supply Chains, productie en logistiek. Wij hebben alles in huis om uw ambities waar te maken.

de Supply Chain Experts

Wij hebben een antwoord op al uw vraagstukken rond de Supply Chain, dat is onze belofte. Onze oprichters zijn specialisten op de deelgebieden kennis, onderwijs, optimalisatie en personeel. Zij zagen in dat – om een ondernemer werkelijk te kunnen ondersteunen – een synthese nodig was. Zo ontstond Apics NL, de Supply Chain Experts.

drie doelen

Kort samengevat werken wij met u samen aan drie doelen.

1. Samenwerking

Een Supply Chain is de organisatie die nodig is om uit grondstoffen iets van meerwaarde te maken. En in de praktijk komt dat neer op één woord: samenwerking! Als iedereen van begin tot eind samenwerkt aan het gezamenlijke doel – een blije klant – en weet wat er voor nodig is om dat doel te bereiken, is de eerste stap gezet.

Apics Consult analyseert en adviseert om die samenwerking te realiseren en brengt u in contact met strategische partners, leveranciers, afnemers en specialisten.

2. Kennis en Informatie

De tweede stap is: zorgen dat uw organisatie beschikt over alle – actuele – kennis die nodig is. Uw medewerkers moeten leren dat samenwerking vooral bestaat uit het delen van kennis en informatie. Kennis moet gebonden zijn aan uw organisatie en niet zozeer aan uw medewerkers. Daarom moeten zij elkaar voortdurend informeren en hun kennis steeds vernieuwen. Zo wordt uw organisatie zelflerend. Dat is het primaire doel van onze Apics Academy.

3. Mensen

Uiteindelijk is het (bijna) allemaal mensenwerk. Hoe beter de mensen, hoe beter het werk. Met Apics Flexjobs beschikt u altijd over gemotiveerd en vaardig personeel voor logistiek en producte dat is getraind op de taak die zij bij u uitvoeren. En u heeft nooit meer te veel of te weinig mensen in dienst.

Daarnaast gaat Apics NL actief op zoek naar personeel op sleutelposities in uw organisatie. van management tot directie en RvB. De beste mensen vind je zelden in kaartenbakken. Daarom gebruiken wij ons eigen netwerk waarmee we in korte tijd de topkandidaten vinden voor uw vacature.

alles dat u nodig heeft

We zeiden het al: wij hebben alles in huis om uw ambitie waar te maken. Dat bewijzen wij met Apics Flexjobs, Apics Academy en Apics Consult.