Zelflerend

Ons doel is onszelf overbodig te maken. Wij trainen uw medewerkers in het voortdurend vernieuwen en uitwisselen van kennis. Zo blijft kennis up-to-date en is deze niet langer gebonden aan specifieke werknemers maar aan de organisatie in het algemeen, uw bedrijf is zelflerend geworden.

Reacties uitgeschakeld voor Zelflerend

Op maat gemaakt

Wij weten uit ervaring dat iedere organisatie zijn eigen cultuur en stijl van bedrijfsvoering heeft. Daarom ontwikkelen wij ook voor u een – letterlijk – uniek curriculum, op maat gemaakt voor uw situatie zodat er geen verschil is tussen theorie en praktijk.

Reacties uitgeschakeld voor Op maat gemaakt

Onze benadering: uw eigen academy

Voor incidentele trainingen, zoals voor Apics certificaten, kunnen uw werknemers terecht in ons eigen opleidingssintituut. Maar voor structurele verbetering van uw organisatie, richten wij uw eigen academy in: een veilige en stimulerende omgeving waarbinnen uw werknemers al doende leren: terwijl zij werken aan projecten.

Reacties uitgeschakeld voor Onze benadering: uw eigen academy

Direct toepasbaar

Onze programma’s zijn zo ingericht dat zij direct en specifiek toepasbaar zijn in de  praktijk van onze studenten, uw medewerkers. Zij worden daardoor ogenblikkelijk beloond door de verbeteringen die zij zien; verbeteringen die de hele organisatie direct ten goede komen.

Reacties uitgeschakeld voor Direct toepasbaar

De Supply Chain Academy

Er is een kloof tussen wat wij weten – het delen van informatie is belangrijk – en de praktijk.

De Supply Chain Academy leert werknemers hoe zij kennis- en informatieoverdracht tot standaardpraktijk maken. Daardoor is kennis niet langer gebonden aan de persoon, maar wordt het een duurzame asset van uw bedrijf.

Supply Chain Academy biedt standaard trainingsprogramma’s, voor o.a. Apics certificeringen, en op maat gemaakte programma’s voor uw bedrijf of organisatie.

Reacties uitgeschakeld voor De Supply Chain Academy